Bine aţi venit în colţişorul meu virtual, loc în care voi împărtăşi cu voi experimentele mele culinare! Scopul acestui blog fiind acela de a vă convinge că niciodată nu e prea târziu să încercăm o reţetă nouă sau să schimbăm intr-un fel vechile reţete. Un alt scop este acela de a explica pe înţelesul toturor fenomenele, reacţiile ce au loc in bucătărie.
Voi încerca să postez reţete simple şi rapide, cu multe imagini şi în acelaşi timp voi explica De Ce? Veţi găsi de asemenea multe reţete arhicunoscute, însă cu abordări diferite, care le fac să fie mult mai sănătoase şi mai gustoase. Voi împărtăşi cu voi si lucrurile interesante pe care le-am aflat din cărţile de bucătărie, precum:
- "De ce un aluat e mai bun dacă se odihneşte?"
- "Ce rol are sarea? "
- "Cum verificăm dacă un ou este proaspăt?"
- "Ce înţelegem prin calorii?" şi multe alte curiozităţi.
Enjoy !!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu